125g mozzarella taiata cubulete
50g branza cheddar rasa
1 Lg mustar cu boabe
2-3 frunze proaspete de busuioc
4 buc de piept de pui fara piele (file)
8-10 felii de bacon afumat
cativa catei de usturoi
condimente la alegere: cimbru, busuioc, rozmarin
- se incalzeste cuptorul la 200 de grade
- se amesteca branzele; se fac snitelel si se bat putin, care se sareaza si pipereaza, se unge cu mustar, se presara cu cele doua tipuri de branze, frunzele de busuioc, se ruleaza, se imbraca cu feliile de bacon si se leaga cu ata sau se prind cu scobitori
- tava de cuptor se unge cu ulei de masline, se pun rulourile se asezoneaza cu usturoi si cimbru, rozmarin(ce va place) se pune apa pana la jumatatea rulourilor si se coc 20-25 minute
- intre timp se mai deschide cuptorul si se mai hidrateaza cu apa din tava
- se poate servi calde, taiate felii cu cartofi aurii sau reci ca si aperitiv

No comments:
Post a Comment